Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.       ZGODA

"AMBER EYES"
International Championships Gdańsk, Poland 2019
Międzynarodowe Mistrzostwa Stylizacji i Pielęgnacji Rzęs i Brwi.

organizator – I. Bella Donna Salon Grażyna Kleba, II. Lashbotox.pl
wstęp płatny - 300zł / kategoria
zgłoszenia elektroniczne – rejestracja »

PROGRAM MISTRZOSTW

5 październik 2019 /sobota/ - godz. 7.00 – 19.30

REJESTRACJA 7.00 - 16.30
8.00 - 10.30 (2,5h)
KATEGORIA STYLIZACJA RZĘS - PRZEDŁUŻANIE METODĄ MAŁYCH OBJĘTOŚCI 2-3D.
kategoria Expert i Master
10.50 - 13.50 (3h)
KATEGORIA KOLOROWA STYLIZACJA RZĘS - PRZEDŁUŻANIE METODĄ DUŻYCH OBJĘTOŚCI 5D+
bez podziału na grupy
14.10 - 16.10 (2h)
KATEGORIA RZĘSY MĘSKIE – STYLIZACJA
bez podziału na grupy
16.30 - 17.30 (1h)
KATEGORIA BRWI DAMSKIE – MODELOWANIE WRAZ Z KOLORYZACJĄ
(ocena brwi naturalnych modelki - brow check 15.00-16.20)
kategoria Expert i Master
19.00 - 20.00
OGŁOSZENIE WYNIKÓW MIĘDZYNARODOWYCH MISTRZOSTW "AMBER EYES" INTERNATIONAL CHAMPIONSHIPS ORAZ CEREMONIA WRĘCZENIA NAGRÓD.

6 październik 2019 /niedziela/ - godz. 7.00 - 19.00

REJESTRACJA 7.00 - 15.30
8.00 - 10.00 (2h)
KATEGORIA STYLIZACJA RZĘS – PRZEDŁUŻANIE METODĄ KLASYCZNĄ 1:1
kategoria Expert i Master
10.20 - 12.00 (1h i 40 min)
KATEGORIA LIFTING/LAMINACJA RZĘS
(ocena rzęs naturalnych modelki - lash check 9.00-10.10)
kategoria Expert i Master
12.20 - 15.20 (3h)
KATEGORIA STYLIZACJA RZĘS - PRZEDŁUŻANIE METODĄ DUŻYCH OBJĘTOŚCI 5D+
kategoria Expert i Master
15.40 - 16.40 (1h)
KATEGORIA BRWI MĘSKIE – MODELOWANIE WRAZ Z KOLORYZACJĄ
(ocena brwi naturalnych modela - brow check 14.30-15.30)
bez podziału na grupy
18.00 - 19:00
OGŁOSZENIE WYNIKÓW MIĘDZYNARODOWYCH MISTRZOSTW "AMBER EYES" INTERNATIONAL CHAMPIONSHIPS ORAZ CEREMONIA WRĘCZENIA NAGRÓD.